Bu bir reklamdır.

ad@soyad veya istediğiniz şekilde msn adresi alma

Google Reklamları

ad@soyad veya istediğiniz şekilde msn adresi alma ile ilgili benzer olabilecek konular...

ad@soyad veya istediğiniz şekilde msn adresi alma hakkında arama bilgileri...

Ziyaretçilerimiz bu sayfayı bulmak için Google`da şu aramaları yaptılar.
Siz de; bir dahaki gelişinizde, bu aramaları yaparak, bu sayfayı kolaylıkla bulabilirsiniz.

özel ad soyad msn açma video - kolay msn adresi alma - kişiye göre msn kur - hazır msn kaydol - isim@soyisim kaydol - ad@soyad msn almak - msn kaydol kolay - msn kaydol @msn - kolay msn kaydol - en kolay msn alma - msn kolay kaydolmak - ad soyad msn kaydol - @isim.com kaydol

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

18 Temmuz 2007, 08:03:10
C.S.J
Admin
Su testisi taşıyan adamı takip edin!

İstediğiniz şekilde mSn ADRESİ ALMAK

Diğer msn lerden farkı sadece mail adresi değilde sadece msn olarak kullanılması. mail gelmiyor. gelse bile okuyamıyoruz.  msn de konuşun. mail atacak olan kişiye başka adres verin olsun bitsin.

İstediğiniz gibi msn açabilirsiniz. Ben resimlerde anlatmaya çalıştım. zaten açmak kolay. sizinde "ad@soyad" şeklinde msn niz olsun. msn messenger kaydol, msn al, msn adresi almak, @msn hotmail almak, yeni msn.com açmak için bunların hepsi için tıklayabilirsiniz.

Aşağıdaki linki kullanarak başlayabilirsiniz. Fakat msniniz açıksa çıkış yapmadan başlamayın.

Buradan Başlıyoruz
Bu resim karşımıza çıkacak olan ilk sayfa.

2.resimde ben örnek olarak "ornek@ornek.ornek" şeklinde verdim. istediğiniz gibi yazabilirsiniz.

Açılan sayfada KAYDOL düğmesi varsa, önce KAYDOL butonuna basıp yukarıdaki resimler vasıtasıyla msn alma işlemlerinize devam edebilirsiniz.

1) Her şeyi Allah yaratır ve Allah izin vermeden hiçbir şey gerçekleşmez.
2) Allah (kötü) bir şeyin gerçekleşmesine izin veriyorsa, onda muhakkak bir hayır, bir hikmet vardır.
3) Çünkü Allah kuluna asla zulmetmez!
4) Buna tam inanan insan, asla; kızmaz, üzülmez, sıkılmaz, daralmaz, depresyona girmez. Her zaman mutlu, hep umutlu olur.

20 Eylül 2007, 03:06:57
Cevap #1
SakaryaLi
amanın süper buuu amma karizmatik olur he çok saolasın

24 Mayıs 2008, 06:35:09
Cevap #2
syLar
dertLe anLaş dewa buL üzüNtü kaLbi söMürüR...
çok mutlu oldum =)) teşekür ettim adminimize =))

08 Haziran 2008, 09:33:28
Cevap #3
imampower

02 Kasım 2008, 07:08:07
Cevap #4
ErqiN
Ben anLamadim bu paraLi mi yani bir ücreti varmi bunun aciL cvp bekLiyorum tskLlER

02 Kasım 2008, 07:13:05
Cevap #5
C.S.J
Admin
Su testisi taşıyan adamı takip edin!
1) Her şeyi Allah yaratır ve Allah izin vermeden hiçbir şey gerçekleşmez.
2) Allah (kötü) bir şeyin gerçekleşmesine izin veriyorsa, onda muhakkak bir hayır, bir hikmet vardır.
3) Çünkü Allah kuluna asla zulmetmez!
4) Buna tam inanan insan, asla; kızmaz, üzülmez, sıkılmaz, daralmaz, depresyona girmez. Her zaman mutlu, hep umutlu olur.

02 Aralık 2010, 12:29:38
Cevap #6
ishakkkkk

21 Mayıs 2011, 11:51:58
Cevap #7
mmcan
Ziyaretçi
yaw ben üye oldu ama msnye girmiyor nasıl olacak bu

Bu Konunun Linki : 

Yukarıdaki linki arkadaşlarınıza göndermek için kullanabilirsiniz. Bu sayfada ad@soyad veya istediğiniz şekilde msn adresi alma ile ilgili olarak; ad@soyad veya istediğiniz şekilde msn adresi alma hakkında bilgiler nedir yazıları veya şiirleri Windows Live Messenger, Yahoo Messenger ve diğer sohbet programları, msn ifadeleri, msn eklentileri, msn avatarları, arkaplanları, msn sözleri, şiirleri, msn adresleri, msn patlatma, şifre kırıcı, çökertme programları ve çoklu msn programları, messenger yardım forumu... gibi bilgileri veya indirme linklerini, sözleri veya resimleri ad@soyad veya istediğiniz şekilde msn adresi alma siteleri gibi benzer birçok konuları bulabilirsiniz.

Yapman gerekenleri yaparsan, mutlu olursun. (Z.Ç)

Copyright © 2006-2120 Vatan.TC
Her hakkı saklıdır.
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz