Bu bir reklamdır.

Anne sevgisi

Google Reklamları

Anne sevgisi ile ilgili benzer olabilecek konular...

Anne sevgisi hakkında arama bilgileri...

Ziyaretçilerimiz bu sayfayı bulmak için Google`da şu aramaları yaptılar.
Siz de; bir dahaki gelişinizde, bu aramaları yaparak, bu sayfayı kolaylıkla bulabilirsiniz.

anne sevgısı ıle ılgılı tıyatro - anne ve sevgi kısa yazı - anne sevgisini anlatan tiyatro metni - anne sevgisi senaryo - anneye sevgiyi anlatan mektuplar - anne sevgisi ile ilgili tiyatro - anne sevgisini anlatan kısa tiyatro - anne sevgisi ile ilgili tiyatro metinleri - anne sevgisiyle ilgili yazı tiyatro - anne sevgisi ile ilgili kompozisyon örnekle - anne sevgisini anlatan şiirler - anne sevgisi drama tiyatrolar - anne sevgisi özlü sözler

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

05 Mart 2007, 07:53:34
rainmen22101982

ANNE SEVGİSİ İLE İLGİLİ GÜZEL BİR YAZI

Ünlü doğa parkı Yellowstone National Park’da çıkan bir yangın sonrası görevliler, hasar tesbit çalışmaları için ormanda geziyorlardı. Görevlilerden biri, bir ağacın dibinde küller içinde neredeyse kömürden bir heykele dönüşmüş bir kuş gördü.

Görevli, elindeki çubukla hafifçe dokundu kömürleşmiş kusa. Dokunur dokunmaz küsün kanatları altından üç küçük kuş yavrusunun cıvıldayarak çıktığını gördü. Anne kuş, gelen tehlikeyi farkederek, yavrularını bir ağacın arkasına getirmiş, kendisinin yanacağını bile bile onları kanatlarının altında saklamıştı.

Yangın, yayılmadan çok rahatlıkla uçup oradan uzaklaşması mümkünken yavrularının yanında
kalmayı tercih etmişti. Alevler, bulunduğu yere varıp küçücük bedenini kavurmaya
başladığında hiç kıpırdamadan kalmıştı.

Bedeni, yanıp kavrulmuştu, ama geriye hiç ölmeyecek bir “anne” heykeli bırakmıştı…
Hayatın Bize Sunduğu En Büyük Nimetin Kıymetini Bilelim...

05 Mart 2007, 07:57:57
Cevap #1
artizz
sessiz kaldim bir ömür boyu
İnan bana çok duygulandım abi teşekkürler :'(
CeNNeT ya da CeHeNNeM İyİ ya da KöTü ŞiMDi ya da AsLa...

SuSuYoRsAk KoRkUmUzDaN DeûiL AsALeTiMiZdEnDir...

05 Mart 2007, 08:00:07
Cevap #2
rainmen22101982
 genç bir anne… Katil İsrail Ordusu tarafından evi başına yıkılmış.

Peygamber katili bir anlayış tarafından ailesinin tam 13 ferdi bir anda katledilmiş ve kendisi de yıkıntılar arasında kalmış, can vermiş.

Fakat yürekleri parçalayan başka bir şey vardı dün ajanslara yansıyan resimlerinde. İğrenç, ibret verici, yakıcı, diriltici, vurucu bir resim…

Henüz 10 günlük yavrusu ile beraber şehit düşmüştü o genç anne. Hem de henüz doyamadığı yavrusuna sarılarak, onunla beraber…

Genç bir anne ve onun kollarında ki henüz 10 günlük yavrusu…

Anne yıkıntıların arasında kalmış ama kolu bırakmamış yavrusunu, sarılmış sarılmış sarılmış… Acaba o anne evi başına yıkılırken, katil bir ordunun füzeleri başına inerken ne düşünüyordu?

Kavramış anne; bombalara, katillere, stratejik ortaklıklara, lak lak edebiyatlarına, sözde Müslüman devletlerin ve halkların sessizliğine karşı masum yavrusunu…

Kollarında can vermiş kendisi ile beraber yavrusu.

Yani kaybetmiş anne, yenilmiş bir daha… Son 1 ay içerisinde kendisi gibi kaybeden 1000 can gibi Wehbeh ailesinin annesi de kaybetmiş.

Ya da kaybeden bizler miyiz?

Kim kaybetmiş sahi?

Bu vesile ile bir anda 13 fertlerini kaybeden Wehbeh ailesine ve onların henüz 10 günlükken şehadete kavuşan yavruları Waad’ın ruhuna birer Fatiha gönderelim.

Bir umut olalım onlar için, bir dua…

Bir dua yollayalım katledilen kardeşlerimize, çocuklara, gençlere, yaşlılara…

Bir sevgi cümlesi kuralım, bir slogan atalım, bir damla gözyaşı dökelim

05 Mart 2007, 08:03:55
Cevap #3
artizz
sessiz kaldim bir ömür boyu
offff offffff fani dünya yalan dünya aslında dünya yalan değil insanlar dünyaya yalan :-*
CeNNeT ya da CeHeNNeM İyİ ya da KöTü ŞiMDi ya da AsLa...

SuSuYoRsAk KoRkUmUzDaN DeûiL AsALeTiMiZdEnDir...

06 Mart 2007, 09:59:47
Cevap #4
zezemayki
ırkını inkar eden ırksızdır!!! ben kürdüm...
çoook çoook ç.oook tşk ederim kardeş...saygılar bu yazılar va yazan için....   +2
bir kadını mutlu etmenin nesi yanlış ki,o seni mutlu ediyorsa...

06 Mart 2007, 03:43:25
Cevap #5
nexr
abı elıne saglık bı basbakan olayım ben yapaccagımı bılırım

06 Mart 2007, 04:01:37
Cevap #6
rainmen22101982
işin kötü tarafı elimizden bişe gelmemesi

08 Kasım 2008, 11:21:55
Cevap #7
senbenimsin
bismillahirrahmanırrahim
 :( :'( :-X ???        o Allah ki cenneti annelerin ayaklarının altına sermiş. damardan girdiniz be

14 Ocak 2009, 02:18:27
Cevap #8
lahura
Allah RAZİ OLSUN..

Bu Konunun Linki : 

Yukarıdaki linki arkadaşlarınıza göndermek için kullanabilirsiniz. Bu sayfada Anne sevgisi ile ilgili olarak; Anne sevgisi hakkında bilgiler nedir yazıları veya şiirleri En Güzel Sözler, güzel Şiirler, Yazılar forumu, anlamlı, duygusal mesajlar, şiir, makale, deneme vs. gibi bilgileri veya indirme linklerini, sözleri veya resimleri Anne sevgisi siteleri gibi benzer birçok konuları bulabilirsiniz.

Yapman gerekenleri yaparsan, mutlu olursun. (Z.Ç)

Copyright © 2006-2120 Vatan.TC
Her hakkı saklıdır.
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz