Bu bir reklamdır.

CONVERSE Çeşitleri Resimleri

Google Reklamları

CONVERSE Çeşitleri Resimleri ile ilgili benzer olabilecek konular...

CONVERSE Çeşitleri Resimleri hakkında arama bilgileri...

Ziyaretçilerimiz bu sayfayı bulmak için Google`da şu aramaları yaptılar.
Siz de; bir dahaki gelişinizde, bu aramaları yaparak, bu sayfayı kolaylıkla bulabilirsiniz.

konvers çetitleri - convers cesitleri - convers çeşitleri - convers ceşitleri - üç renk converse - CONVERS ÇEŞİTLERİ - ordu ünye hangar convers fiyatları - converse tüm çeşitleri - convers görseller - tek renk gri converse - konvers çeşitleri

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

03 Ağustos 2007, 03:13:34
C.S.J
Admin
Su testisi taşıyan adamı takip edin!

Çeşit Çeşit CONVERSE'ler...

1) Her şeyi Allah yaratır ve Allah izin vermeden hiçbir şey gerçekleşmez.
2) Allah (kötü) bir şeyin gerçekleşmesine izin veriyorsa, onda muhakkak bir hayır, bir hikmet vardır.
3) Çünkü Allah kuluna asla zulmetmez!
4) Buna tam inanan insan, asla; kızmaz, üzülmez, sıkılmaz, daralmaz, depresyona girmez. Her zaman mutlu, hep umutlu olur.

20 Eylül 2007, 03:08:37
Cevap #1
SakaryaLi
serseri ayakkabısı yavv ama sondan 3.yü beendim kotla iyi gidiyormuş :P

20 Eylül 2007, 05:44:26
Cevap #2
cotton_prences
hepsi bir harikaaa ::)

bunlarda benim hayallerimi süslüyor..... ::) hele üstteki deli bişey yaniii ::)

11 Kasım 2007, 03:03:52
Cevap #3
Simge
Öyle converse hastası diilim aslında ben.O yüsden çoooook beğendm diyemicem ama herkesin zevkine saygı duymak lazım.Ancak çok beğenirsem,aklıma eserse alıyorum.Onu da zaten ilk bi kaç gün giyip bırakıorm.Maymun iştahlımıyım ne:)

01 Mart 2008, 10:14:01
Cevap #4
palmea
hayata gülümse :)
öncelikle çok güzeller kesinlikle sonrasında ise çok rahat  :)

01 Mart 2008, 10:56:43
Cevap #5
syLar
dertLe anLaş dewa buL üzüNtü kaLbi söMürüR...
convers bi tutku yaa.özelikle bizim okulda..öyle bi hal almış ki statü götergedi haline bile geldi..yazık bence bi bez ayakkabıya o kadar para vermesi

01 Mart 2008, 11:33:28
Cevap #6
C.S.J
Admin
statü derken? hangi statüyü temsil ediyor?
2) Allah (kötü) bir şeyin gerçekleşmesine izin veriyorsa, onda muhakkak bir hayır, bir hikmet vardır.
4) Buna tam inanan insan, asla; kızmaz, üzülmez, sıkılmaz, daralmaz, depresyona girmez. Her zaman mutlu, hep umutlu olur.

02 Mart 2008, 12:22:53
Cevap #7
syLar
marka oLayı yaNi..okuLLarda böyLe şeyLer çok war

02 Mart 2008, 01:35:50
Cevap #8
C.S.J
Admin
marka oLayı yaNi..okuLLarda böyLe şeyLer çok war

anladım. :)

converse kendi alanında tek sanırım. bu tip bir ayakkabıyı başka bir firma üretmiyor mu? bilmiyorum ama sanırım üretmiyor. aslında efendi modelleri de yok değil ama daha çok serserimsi modelin olması bana biraz itici geliyor. sade ve tek renk kotun altında fena durmamış.

08 Mart 2008, 04:04:27
Cevap #9
syLar
üretiyoR velakin allstar olması ona değer katıyor.misal  allstar marka olmayanlar en fazla 50 ytl iken allstarlar 70 ten başlıo

Bu Konunun Linki : 

Yukarıdaki linki arkadaşlarınıza göndermek için kullanabilirsiniz. Bu sayfada CONVERSE Çeşitleri Resimleri ile ilgili olarak; CONVERSE Çeşitleri Resimleri hakkında bilgiler nedir yazıları veya şiirleri Her çeşit resimler, arkaplanlar, wallpapers, duvar kağıtları, mizah, karikatür çizgi roman resimleri, komik ilginç tuhaf korkunç iğrenç resimler, ses kayıtları, doğa manzara resimleri, hayvan resimleri, resim forumu... gibi bilgileri veya indirme linklerini, sözleri veya resimleri CONVERSE Çeşitleri Resimleri siteleri gibi benzer birçok konuları bulabilirsiniz.

Yapman gerekenleri yaparsan, mutlu olursun. (Z.Ç)

Copyright © 2006-2120 Vatan.TC
Her hakkı saklıdır.
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz