forum
+ Forum Vatan.TC » Hayatın İçinden » İlginç Olaylar, Hikayeler
 Facebook'ta tanıştı, kabusu oldu

HARUN YAHYA CANLI YAYINDA!..

Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Facebook'ta tanıştı, kabusu oldu  (Okunma Sayısı 134 defa) Bu konuyu yazdır !
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« İlk Mesaj : 17 Ocak 2010, 02:22:02 »
Forum Vatan TC
Forum Fedaisi
Site Admin
VatanSever
*

Forum Bekçisi

Facebook'ta tanıştı, kabusu oldu forum.vatan.tc

Güzel mankenin Facebook'ta tanıştığı isim şimdi hayatını zindana çeviren bir kabusa dönüştü...

Aysu Baceoğlu ayrıldığı sevgilisinin kendisini ölümle tehdit ettiğini bu yüzden estetik ameliyat ile yüzünü bile değiştirmeyi düşündüğünü söylüyor. Ünlü manken yaşadıklarını anlatırken genç kızları da uyarıyor...’

Konuyu Aysu Baceoğlu ile yüz yüze görüşmek istedim. Bildiğim telefon numaralarından ulaşamadım. Tanıyanlar, durmadan telefon numarası değiştirdiğini söylüyordu. Nihayet yeni numarasına ulaştım, aradım. İstanbul dışındaydı, "İstanbul'da duramıyorum" dedi...

Röportaja ikna ettim. Yoldan, elinde valizleriyle randevu yerine geldi ve kabusa dönen hayatını ilk kez bu kadar detaylı anlattı...

Röportaj: Şebnem ÖZCAN

Aysu, yaşadıkların memleket meselesi haline geldi. Sen, "Ölüm tehditleri alıyorum" diyorsun ama karşı taraf bunu inkar ediyor. Gündeme gelmek için mi uyduruyorsun bunları?

Ben şizofren değilim. Durup dururken evde oturup bunları kurmuyorum. Kimse kalkıp birisini savcılığa şikayet etmez. Ben artık bana gelen mesajlardan, tehdit telefonlarından, bunları kamuoyuyla paylaşma mecburiyetinde kalmaktan utanıyorum.

Sana ne diyor o mesajlarda?

Mesela o mesajlardan birinde "Benden başkasıyla görüşürsen seni bir kere değil 100 kere öldürsem de doymam" diyor.

En baştan başlayalım, Murat Bey'le nasıl tanıştınız?

Murat Varol'la Facebook'ta tanıştık.

‘ KİMSEYE AŞIK OLMADIM’

Başta Murat Bey'e aşık mıydın?

Bugüne kadar hiç kimseye aşık olmadım. Bana ilgi, şefkat gösteren erkeğin yanında oldum.

Neden?

3 yaşında babamı kaybettim. Benim babam hayatta olsaydı Murat bunları bana yapamazdı.

Arkadaşlığınız ne kadar sürdü?

1 sene 3 ay. Psikolojik şiddet de gördüm, tartaklandım da. Murat benim ağzımı burnumu kırmadı, duvarlara vurmadı ama tartakladı.

Neler yaptı sana?

Obsesif takıntılı biri. Telefonlarım günde belki bin kere aranıyor. Bu adam yemek de mi yemiyor, tuvalete de mi gitmiyor?

Üç telefonumu durmadan arıyor. Facebook'umun şifresini kırmış, kendisi giriyor. Benim arkadaş listemdeki insanlara mesaj gönderiyor. Şoförümü işten çıkardım, evdeki kadını da öyle. 4 gün sonra Murat onu işe aldı. Şoförüm ve evdeki kadınım casusluk yapıyordu.

BAŞKA BiR ŞEHRE TAŞINIYORUM

Şu anda içinde bulunduğun psikolojiyi anlatsana?

5 kilo verdim. Bir şey yiyip içemiyorum. Yüzüm çöktü. Psikolojim bitik, sinir sistemiz bozuk. Günde iki tane sinir ilacı kullanıyorum, aptal gibi dolaşıyorum etrafta, şu halime bakın ruh gibi oldum. Her şeyi göze aldım. Böyle bir röportajı yapmak kolay değil. Bunun faturası bana kesilecek. İnsanlar benden uzaklaşıyor. İş yapamayacağım. (Ağlıyor) Ailem bu şehirde yaşamamı istemiyor.

İstanbul'da güvenli değil misin?

4 aydır İstanbul'da yaşamıyorum. Kanun kaçağı gibi sırtımda çantam Murat'tan kaçabilmek uğruna şehir şehir dolaşıyorum. Karı koca arkadaşlarımın evinde ya da otellerde yaşıyorum. Başka şehre taşınıyorum. Küçücük bir ev olacak. İstanbul'u terk ediyorum.

'ANNELER KIZIM İYİ BİR YERE KAPA ATAR DİYOR'

Senin gibi manken olup, bu parıltılı dünya içinde yaşamak isteyen genç kızlara ve onların ailelerine ne demek istersin?

Bu yaşadıklarım genç kızlara ibret olsun. Bu saatten sonra kimse kızını manken yapmasın. Ailelere söylüyorum, ne doğru dürüst bir ajans kaldı bu piyasada, ne de iş. İyi insanlar yok çevrede. Bizim çevremizdeki erkekler varlıklı olabilir, iş güç sahibi olabilir ama onlardan koca olmaz. Bizim meslek dışarıdan yaldızlı görünür. 4 sene evvel günde üç tane işe gidiyordum. Şimdi para kazanamıyorum.

Bazı anneler, mankenlikten çok para kazanılıyor ya da kızım iyi bir yere kapak atar evlenir, sanabilir. Yok böyle bir şey düşünmesinler. Kızları harcanır. Bu saatten sonra kızlarına sahip çıksınlar. Annesinin dizlerinin dibinde otursunlar. Okusunlar. Ama manken olmasınlar.

Türkiye'de mankenlik mesleği bitti. Biz son mohikanlarız. Aysu Baceoğlu, Aysun Kayacı, Ece Gürsel ve bitti. Üstümüz yok, olmayacak. Kızımı manken yaparım çok para kazanır, iyi ve zengin bir koca bulur zannetmesinler. Türk filmiydi bu ve bitti.

MANKENİN ADI YİYİCİYE ÇIKMIŞ

İlişkiniz boyunca sana değerli hediyeler aldı mı?

Kaç senedir bu işi yapıyorum bir evim yok. Oturduğum ev kira. Ben neyin bedelini ödüyorum? Bana neyin bedelini ödetmeye çalışıyorsunuz? Mankenlerin adı çıkmış para yiyiciye. İnsanlar da düşünebilir. Acaba bu kız, bunun çok mu parasını yedi de bu adam bunu bırakmıyor. Ben Murat'ın evini mi aldım, yoksa sattırdım mı? Bana pırlantalar mı verdi?

Eğer vermiş olsaydı lanet olsun deyip bunları da geri verirdim. Yediğimiz içtiğimiz yemeklerin faturasını ödememi mi istiyor, nedir bu yaptığı?

Para kazanamıyorsunuz öyle mi?

Defile kalmadı. Kim defile yapıyor? Yıldırım Mayruk ve diğer iyi modacılar... Paraları kendileri koyuyor ceplerine. Hiçbiri beş kuruş para vermiyor. Sponsor buluyorlar, yardım adı altında herkes cebini dolduruyor.

GÜLŞEN VE NEFİSE AYNISINI YAŞAMIŞ

Daha evvel Gülşen'le evliydi, Nefise Karatay'la da bir ilişki yaşadı, bu konuda onlardan destek gördün mü?

Hayır, görmedim. Gülşen, Nefise benim kadar cesaretli değil. Onların da bir şeyler yaşadıklarını biliyorum açıkçası. Gerçi Gülşen bu röportajı yapsaydı, ben Murat'ın eski sevgilisi olsaydım, "Murat'ın geçmişindeki kadınlardan destek bekliyorum" deseydi belki ben de ses çıkarmazdım.

Ama en azından bir arayıp, "Geçmiş olsun" demesini isterdim. Bir kadın olarak yanımda olmalarını isterim. Ben yapar mıydım, belki yapmazdım niye? Tekrar dönüp dolaşıp bana uzanmasın, benimle uğraşmasın diye... Onların da yaptığı bu.

Bugün Gazetesi

Sayfa: [1]   Yukarı git

Son Konular: * En Son Seçim Anketleri 2010     * Sinan Çetin: Allah cezalarını verecek     * Bilim adamlarının son buluşu     * Virüs bulaştırana 500 TL ödül     * Super Street Fighter 4 Oyununda Türk Oyuncu HAKAN     * Boyun fıtığı ve sırt ağrılarını tetikliyor     * Uykusuzluğa çare 10 yiyecek     * Cinsel yolla bulaşan hastalıklar     * Cinsel yaşamı uzun tutmanın yolu     * Kardeşini sobada yaktı...     * "10 bin lira Hediye Çıktı" şeklinde gönderilen mesaj...     * Saçı çıkan erkek eşini boşuyor     * Küçük kızı 11 yerinden bıçakladı !     * Korkunç İlginç Zihin Kontrol Deneyi     * Son Seçim Anketi Mart 2010     * IMF yerine bedelli askerlik     * Damar sertliğini azaltıyor     * Kilo ve damar ilişkisi     * Kansızlık ve sinüzite neden oluyor     * Sarımsağın bir faydası daha...     * Kalp krizi riskini artıran ilaç     * Erkeklerde kilo alma nedenleri     * Öldürücü Deri Hastalığı     * Mükemmel evliliğin formülü     * Depremi bilen balık    

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu sayfada Facebook'ta tanıştı, kabusu oldu ile ilgili olarak; Facebook'ta tanıştı, kabusu oldu hakkında yazı bilgiler şiirler Dünyanın en ilginç olayları, komik, ilginç haberler, korkunç olaylar, garip, enteresan, esrarengiz olaylar hikayeler forumu, tuhaf iğrenç olaylar forumları... gibi ne demektir alakalı indir linkleri yazılar sözleri resimleri Facebook'ta tanıştı, kabusu oldu siteleri anlamı bilgisi nedir gibi benzer konuları bulabilirsiniz.

Facebook'ta tanıştı, kabusu oldu Resimleri

Facebook'ta tanıştı, kabusu oldu Videoları

Facebook
Kaynak linki göstermek şartıyla her türlü bilgi ve materyali kopyalayabilirsiniz.
Forum içerisinde yazılan tüm mesajların hukuki sorumlulukları mesajları yazanlara aittir.
Üyeler, üyelik sözleşmesi gereği bu kuralı kabul etmiş sayılır.
Ziyaretçiler bu forumu kullanmadan önce Forum Kurallarını okumak zorundadırlar.
Okumamaları halinde meydana gelecek bütün olumsuz durumlardan ziyaretçilerin bizzat kendileri sorumludur!
Sitemizde telif, kişi haklarına; yasalara aykırı olduğunu düşündüğünüz bir konu görürseniz bize aşağıdaki iletişim adresinden ulaşabilirsiniz.