forum

Windows 8

Index Windows Walkman Wallpaper Wikipedia Windows Live Messenger Western Digital Windows 7 Wild Windows Mobile Windows 8 WordPress WebStar Web

Forum.Vatan.TC içerisinde Windows 8 ile ilgili konular...
Windows 8 ve Windows 9?

Windows 8 ve Windows 9?

Windows 8 ve Windows 9? Microsoft, Windows 7'yi piyasaya çıkarmaya 13 gün kala, Windows 8ve Windows 9 ile ilgili söylentilerin yayılmasına sebep oldu. Sıkı durun... Windows 7'nin nasıl bir işletim sistemi olduğunu henüz test etmediyseniz, sabırsız davranmanıza hiç gerek yok. Zira önünüzde koskoca iki işletim sistemi daha var gibi gözüküyor. Windows 7, resmi olarak piyasaya çıkmamış olabilir. Henüz çıkmasına 13 gün kalmış da olabilir. Fak...
Windows 8 Özellikleri

Windows 8 Özellikleri

Windows 8 Özellikleri Huzurlarınızda Windows 7 gün sayarken MS Windows 8 üzerinde çalışmaya başladı bile: İşte açıklanmayan detaylar... Microsoft Windows 7'nin çıkışın yaklaşmasıyla birlikte gözler bir sonraki işletim sistemine, Windows 8'e dönüyor.Microsoft Management & Services bölümünden teknik bir eleman olan Anders Vindberg Windows 8 için planlama toplantıları düzenlendiğini kabul etti. Oluşturulan 12 çalışma grubundan 8 ya da ...
Bu sayfada sizi Windows 8 ile ilgili, hakkında bilgiler, sözler, resimler indir, haberler, biyografi, avatar resimleri bulunan sayfalara yönlendiren linkler bulabilirsiniz. Ayrıca Windows 8 nedir? kimdir? anlamı tanımı ve ne demek olduğuyla ilgili soruların cevaplarını da bulabilirsiniz. Uygulamada tamamen Forum.Vatan.TC arşivinden yararlanılmaktadır.

Windows 8 Resimleri Windows 8 Videoları

Kaynak linki göstermek şartıyla her türlü bilgi ve materyali kopyalayabilirsiniz.
Forum içerisinde yazılan tüm mesajların hukuki sorumlulukları mesajları yazanlara aittir. Üyeler, üyelik sözleşmesi gereği bu kuralı kabul etmiş sayılır.
Sitemizde telif, kişi haklarına; yasalara aykırı olduğunu düşündüğünüz bir konu görürseniz bize aşağıdaki iletişim adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu sayfanın linki: http://forum.vatan.tc/index/Windows 8.html
İletişim: forum.vatan.tc[at]gmail.com

Evrim Teorisi | Türk İslam Birliği

Copyright © 2006-Bu yıl Vatan.TC
Her hakkı saklıdır.