Bu bir reklamdır.

Kendime özel mSn adresi nasıl alınır?

Google Reklamları

Kendime özel mSn adresi nasıl alınır? ile ilgili benzer olabilecek konular...

Kendime özel mSn adresi nasıl alınır? hakkında arama bilgileri...

Ziyaretçilerimiz bu sayfayı bulmak için Google`da şu aramaları yaptılar.
Siz de; bir dahaki gelişinizde, bu aramaları yaparak, bu sayfayı kolaylıkla bulabilirsiniz.

msn nasıl alınır - msn adresi nasıl açılır - kendime nasil msn acabilirim - msn adres yap - kolay msn nasıl alınır - kendıme msn adresi almak istiyorum - kendime ait mail adresimi nasıl acabilirim - mesene adresinasıl alınır - nasılfeys buk - 2.sms adresi nasil acilir - kendime özel msn adresi nasıl alınır - özel msn kurma - msn adı nasıl olmalıdır

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10 Kasım 2007, 11:26:54
Forum
Forum Robotu
Admin
Türkiye'nin En İyi Forumu...

Arkadaşlar hepiniz kendinize özel msn adresi alabilirsiniz.
Nasıl alınır? diye sormayın işte size kendinize özel msn adresi almanın yolu...

Size vereceğimiz linke tıklayıp açılan sitede evet adresim kullanılsını seçin ve sonra normal msn hesabı alırmış gibi formu doldurun. Formu doldurduktan sonra kendinize özel bir msn adresiniz olacak ;)

Kendime Özel mSn Adresi Almak İstiyorum Diyorsanız Tıklayın!..

PKK, ATEİST VE KOMÜNİST BİR ÖRGÜTTÜR!

07 Şubat 2008, 02:09:54
Cevap #1
SakaryaLi
kendine özel msn dediğin şey nasıl oluyor??? isim@soyisim veya ad@soyad.com gibi birşey mi?

12 Şubat 2008, 08:48:36
Cevap #2
C.S.J
Admin
Su testisi taşıyan adamı takip edin!
evet aynen öyle. istediğiniz uzantıda ve şekilde mail adresi alabilirsiniz bu linkten. adım@soyadım.com gibi mesela.

çıkacak olan 2 seçenekten üsttekini yani "E-Posta adresim kullanılsın" seçeneğini seçip ilerleyin.

Sonraki sayfada E-Posta yerine dilediğiniz şekilde bir mail adresi yazabilirsiniz.

Mesela;

michael@jackson.com

internet@explorer.com

vatan@tc.com

gibi...

Sonuç olarak bunlar sadece mSn ID'si olacağı için (normal mail gönderme ve alma işlemi olmayacağı için) sorun olmuyor.
1) Her şeyi Allah yaratır ve Allah izin vermeden hiçbir şey gerçekleşmez.
2) Allah (kötü) bir şeyin gerçekleşmesine izin veriyorsa, onda muhakkak bir hayır, bir hikmet vardır.
3) Çünkü Allah kuluna asla zulmetmez!
4) Buna tam inanan insan, asla; kızmaz, üzülmez, sıkılmaz, daralmaz, depresyona girmez. Her zaman mutlu, hep umutlu olur.

Bu Konunun Linki : 

Yukarıdaki linki arkadaşlarınıza göndermek için kullanabilirsiniz. Bu sayfada Kendime özel mSn adresi nasıl alınır? ile ilgili olarak; Kendime özel mSn adresi nasıl alınır? hakkında bilgiler nedir yazıları veya şiirleri Windows Live Messenger, Yahoo Messenger ve diğer sohbet programları, msn ifadeleri, msn eklentileri, msn avatarları, arkaplanları, msn sözleri, şiirleri, msn adresleri, msn patlatma, şifre kırıcı, çökertme programları ve çoklu msn programları, messenger yardım forumu... gibi bilgileri veya indirme linklerini, sözleri veya resimleri Kendime özel mSn adresi nasıl alınır? siteleri gibi benzer birçok konuları bulabilirsiniz.

Yapman gerekenleri yaparsan, mutlu olursun. (Z.Ç)

Copyright © 2006-2120 Vatan.TC
Her hakkı saklıdır.
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz