Bu bir reklamdır.

Para kazanma yolları

Google Reklamları

Para kazanma yolları ile ilgili benzer olabilecek konular...

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

08 Mart 2008, 10:39:55
sistemnedemek

Her türlü kazanç şekillerinin olduğu bir site. Eğer az da olsa bir gelir elde etmek istiyorsanız tam size göre...

http://parakazanmayollari.890m.com

Sizin yararınıza olacağından eminim.

(Arkadaşlar bazen üstteki adres çalışmayabiliyor. Eğer böyle bir sorunla karşılaşırsanız bu adresi deneyebilirsiniz. İçeriği tamamen aynı)

http://parakazanmayollari.awardspace.com

İyi eğlenceler

"Yorumlarınızı bekliyorum"

25 Mart 2008, 06:47:19
Cevap #1
sistemnedemek
Kimsenin yorumlarını göremiyorum ???

İçeriği biraz değiştirdim ...

25 Mart 2008, 06:51:22
Cevap #2
C.S.J
Admin
Su testisi taşıyan adamı takip edin!
açıkçası bu şekilde birçok arkadaş gelip reklam yapıyor ama şu para kazanma sistemlerinin (webmaster işleri haricindeki kişisel kazanımlardan söz ediyorum. mail okuyarak para kazanma vs.) çoğu sahte çıkıyor ya da inandırıcı gelmiyor diyebilirim. ayrıca bazılarının de kendisine değmeyecek kadar az kazandırdığı bir gerçek.
1) Her şeyi Allah yaratır ve Allah izin vermeden hiçbir şey gerçekleşmez.
2) Allah (kötü) bir şeyin gerçekleşmesine izin veriyorsa, onda muhakkak bir hayır, bir hikmet vardır.
3) Çünkü Allah kuluna asla zulmetmez!
4) Buna tam inanan insan, asla; kızmaz, üzülmez, sıkılmaz, daralmaz, depresyona girmez. Her zaman mutlu, hep umutlu olur.

Bu Konunun Linki : 

Yukarıdaki linki arkadaşlarınıza göndermek için kullanabilirsiniz. Bu sayfada Para kazanma yolları ile ilgili olarak; Para kazanma yolları hakkında bilgiler nedir yazıları veya şiirleri Web sitesi tanıtımları, en güzel, en faydalı, en yararlı internet siteleri, tanıtım yazıları, ilginç facebook sayfaları, gruplar, topluluklar, sivil dernekler, sivil toplum kuruluşları, internetin en güzel en ilginç web sayfaları, en çok ziyaret edilen siteler... gibi bilgileri veya indirme linklerini, sözleri veya resimleri Para kazanma yolları siteleri gibi benzer birçok konuları bulabilirsiniz.

Yapman gerekenleri yaparsan, mutlu olursun. (Z.Ç)

Copyright © 2006-2120 Vatan.TC
Her hakkı saklıdır.
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz