Bu bir reklamdır.

PitBull Resimleri

Google Reklamları

PitBull Resimleri ile ilgili benzer olabilecek konular...

PitBull Resimleri hakkında arama bilgileri...

Ziyaretçilerimiz bu sayfayı bulmak için Google`da şu aramaları yaptılar.
Siz de; bir dahaki gelişinizde, bu aramaları yaparak, bu sayfayı kolaylıkla bulabilirsiniz.

pitbuul resimleri - pitbull resmi - pitbul resmi indir - korkunç pitbul resmi - pirbul resimleri - en korkunç köpek resmi pitbul - pitbull görselleri - pitbul resimleri - pitbul resmi - pitbull görseller - pitbul fotolar - pitbull resmi sitesi - korkunç pitbul resimleri

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

28 Temmuz 2007, 01:28:55
C.S.J
Admin
Su testisi taşıyan adamı takip edin!

PitBull Resimleri

1) Her şeyi Allah yaratır ve Allah izin vermeden hiçbir şey gerçekleşmez.
2) Allah (kötü) bir şeyin gerçekleşmesine izin veriyorsa, onda muhakkak bir hayır, bir hikmet vardır.
3) Çünkü Allah kuluna asla zulmetmez!
4) Buna tam inanan insan, asla; kızmaz, üzülmez, sıkılmaz, daralmaz, depresyona girmez. Her zaman mutlu, hep umutlu olur.

28 Temmuz 2007, 01:32:49
Cevap #1
cotton_prences
ya admin pitbul resmini kimne yapsın yafs.... zaten çenelerini görünce insan yeteri kadar tırsıyor.... alemsin sende hee :)

28 Temmuz 2007, 01:33:50
Cevap #2
shark
Ziyaretçi
nesini severler şu yaratığın anlamam ya. duruşu bakışı filan  :-*

28 Temmuz 2007, 01:47:28
Cevap #3
C.S.J
Admin
Su testisi taşıyan adamı takip edin!
ya admin pitbul resmini kimne yapsın yafs.... zaten çenelerini görünce insan yeteri kadar tırsıyor.... alemsin sende hee :)

var bi bildiğimiz boşuna konu açmam.
1) Her şeyi Allah yaratır ve Allah izin vermeden hiçbir şey gerçekleşmez.
2) Allah (kötü) bir şeyin gerçekleşmesine izin veriyorsa, onda muhakkak bir hayır, bir hikmet vardır.
3) Çünkü Allah kuluna asla zulmetmez!
4) Buna tam inanan insan, asla; kızmaz, üzülmez, sıkılmaz, daralmaz, depresyona girmez. Her zaman mutlu, hep umutlu olur.

28 Temmuz 2007, 01:48:07
Cevap #4
hüda nur
en nefret ettiğim cins

28 Temmuz 2007, 12:24:57
Cevap #5
tugba
daima gülümse :)
bi insan nasıl evine sokar bu köpeği ya resimleri bile ürkütücü...

28 Temmuz 2007, 12:55:33
Cevap #6
hakancık
heR z@m@n gülmeK için birşeyler v@rdır...
Sivas kangalını tek geçerim köpekler içinde pitbull da neymiş bi çeneleri kuvvetli ...

So close no matter how far...
Couldn't be much more from the heart...
Forever trusting who we are...
And nothing else matters...

28 Temmuz 2007, 01:46:30
Cevap #7
hüda nur
Sivas kangalını tek geçerim köpekler içinde pitbull da neymiş bi çeneleri kuvvetli ...

memleketimin köpeği bile asil be 8) :D :D :D :D :D

28 Temmuz 2007, 01:58:32
Cevap #8
cotton_prences
yafs aslında en güzel köpek bence senbernar lar... adını doğrumu yazdım bilmiom ama.. çok şirinler.. kocakafaları ve aptal bakışları var.. tutcan başını şöleee uuyyyy popişş yapçan....  ;D

28 Temmuz 2007, 02:15:01
Cevap #9
hüda nur
senbernarlarda çok aptal bakışlı oluyo yafs ama hakkat tatlılar :D

benim en sevdiğim hatta hastası oldugum köpek cinsi labrador

ay canlarım benim yaa şunların güzelliğine bak ::) ::)

28 Temmuz 2007, 03:59:16
Cevap #10
cotton_prences
hakkat çok şirinlerde hudanur minicik böcüklerden korkuyorsun bunlrdan nasıl korkmuyorsun anlamıyorum...  :P

21 Ağustos 2008, 01:19:10
Cevap #11
ŞEKERKIZ
arkadaşlar pitbul alacaksanız vazgeçin çünkü görsellere girip pitbul yazdım bi adam sedyede yüzü de yoktu çok korkunçtu sakın merak edip te bakmayın
BANLANDI...

08 Haziran 2011, 09:24:45
Cevap #12
yok malefes(ziyaretçi)
Ziyaretçi
herkes pitbulları kötü gösteriyor ama natiaol geoarfik kanalında köpeklere fısıldayan adam var adamın 10 tane evcil pitbulu  var yazık yaurvlara saldırgan diyip öldürüyolar birde

07 Temmuz 2011, 10:45:57
Cevap #13
muhammet tunc
Ziyaretçi
 varya o kadar korkaksınız ki bi pitbul dan korkuyosunuz o adama bakma demiştin ya bu siteye girmeden gördüm görserlerden o adama bakık bide kendime baktım adamın yüzü yok pitbul onu o hale nasıl getirmiş vay be dünyanın en güçlü köpeği bu pitbul dünyanın en iyi köpek sıralamasını biliyorum yaziyim -pitbul-kurt köpeği-kangal-karabaş-ondan sonrasını unuttum ama böle gi  ;D bikere bizim orda arka sokak var orda 2 tane ölü yılan var neyse ben orda pitbula karşılaştım ona bi koydum anne babayı öldürdüm 8 yavruyuda öldürdüm onlarda kocamandı 4 dü kız 4 dü erkekti gelçek hikayede burada bitmiş.

08 Şubat 2012, 03:47:48
Cevap #14
melih yurdabak
Ziyaretçi
lan bende besliyom bana nie bşey yapmıo onu egitmesine baglı nasıl egitirsen öle olur sallamayın benimki nie ısırmıyo sadece karsıdakilere bana kötü davranana  gösteriyo onu egitmede tek zorlık >:(

Bu Konunun Linki : 

Yukarıdaki linki arkadaşlarınıza göndermek için kullanabilirsiniz. Bu sayfada PitBull Resimleri ile ilgili olarak; PitBull Resimleri hakkında bilgiler nedir yazıları veya şiirleri Hayvanlarla ilgili resimler, komik hayvan fotoğrafları, ilginç hayvan resimleri forumu... gibi bilgileri veya indirme linklerini, sözleri veya resimleri PitBull Resimleri siteleri gibi benzer birçok konuları bulabilirsiniz.

Yapman gerekenleri yaparsan, mutlu olursun. (Z.Ç)

Copyright © 2006-2120 Vatan.TC
Her hakkı saklıdır.
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz