Bu bir reklamdır.

Recep Tayyip Erdoğan Resmi Web Sitesi

Google Reklamları

Recep Tayyip Erdoğan Resmi Web Sitesi ile ilgili benzer olabilecek konular...

Recep Tayyip Erdoğan Resmi Web Sitesi hakkında arama bilgileri...

Ziyaretçilerimiz bu sayfayı bulmak için Google`da şu aramaları yaptılar.
Siz de; bir dahaki gelişinizde, bu aramaları yaparak, bu sayfayı kolaylıkla bulabilirsiniz.

recep tayyip erdoğan web sitesi - recep tayyip erdoğan resmi iletişim - gönül erdoğan mp3 indir - recep tayyip erdoganın resmi web sitesi - recep tayyip erdoğan sitesi - recep tayyip erdogan profil resimleri - tayyip erdoğan sitesi - recep tayyip erdoğan resmi internet sitesi - recep tayyip erdoğan resimlerini indir - recep tayyip erdoğan resmi web sitesi - recep tayyip erdoğan kişisel sayfası - recep tayyip erdoğan kişisel sayfası şii - t.c.recep tayyip erdogan website

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

28 Ekim 2007, 12:07:26
Elçin Özsavcı

Recep Tayyip Erdoğan Resmi ve Kişisel Web Sitesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni kişisel web sayfası 'rte.gen.tr' adlı internet sitesi hizmete girdi.

Ana sayfasına Türk bayrağı üzerine Başbakan Erdoğan'ın "Siyasetin tek limanı ahlaktır" sözünün yerleştirildiği internet sitesinde, Erdoğan'ın özgeçmişi, hakkında merak edilenler, fotoğraf galerisi, videolar, hakkında çıkan haberler, Ulusa Sesleniş konuşmaları, şiirleri ve iletişim kurma yolları yer aldı.

Başbakan Erdoğan'ın çocukluk fotoğraflarından devlet erkanıyla çekilmiş fotoğraflarına kadar onlarca fotoğraftan oluşan albümü de siteye konuldu.

Erdoğan'a e-posta göndermek isteyenler için sitede 'iletişim' bölümü ayrılırken, AKİM aracılığıyla da elektronik postanın gönderilebileceği belirtildi.

Başbakan'ın eğitim durumu ve doğum tarihi de vatandaşlardan tarafından en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Siteye mesaj gönderenlerin büyük bölümü, "Sayın Başbakanımızın profesyonel futbol oynadığı söyleniyor. Bu doğru mudur?" sorusunu yöneltti. Site yönetimi bu sorulara, "Bilinenin aksine Sayın Başbakanımız profesyonel olarak futbol oynamamıştır. Camialtı, İETT ve Erokspor'da 16 yıl boyunca amatör olarak futbol oynayan Sayın Başbakanımız bu süre içinde birkaç kez İstanbul Amatör Karması ve İstanbul Gençler Karması'na seçilmiştir" şeklinde karşılık verildi.

* RTE.gen.tr

05 Temmuz 2011, 06:02:17
Cevap #1
SEVİL KÖ
Ziyaretçi
SAYIN BAŞBAKANIMIZ.ÜLKEMİZ İÇİN YAPTIKLARINIZI ÇOK TAKDİR EDİYORUZ.MALATYA HALKI HER SEÇİMDE SİZİ GÖNÜLDEN DESTEKLİYOR.MALATYALI BU KABİNEDE MALATYALI BAKAN GÖRMEYİ ARZU EDİYOR.BİZ MALATYALILAR ARTIK MECLİSTE MALATYALI BAKAN İSTİYORUZ.AK PARTİYE MALATYADA YÜKSEK ORANDA OY ÇIKTI.BAKAN İSTEĞİ MALATYALININ HAKKIDIR.TEŞEKKÜR EDİYORUM SAYGILAR

17 Ağustos 2011, 01:50:22
Cevap #2
turgay sener
Ziyaretçi
sevgili basbakanin ben trabzon caykara karacam kasabasinda dogmus ve simdi pariste yasamakta olan bir gencim sizin calismalarinizi istabnul da belediye baskanli yaptiginiz donemden beri takip ediyorum hatta bir anaktarligin uzerinde bir resminizi tasiyordum ve arkadaslarima soyle diyordum ben inaniyorum ki bu resimin ustunde olan kisi bir gun gelecek basbakan olacak ve cok basarili olacak Allah var bir cok ruyada sizi gordum ve tabiri tam olarak gerceklesiyor cok basarili olacaginizi yani ruyamda gordum ben tum turk minleti adina size cok tsk eder ve Allah sizden razi olsun diyorum ama sizden cok onemli iki ricam olacak birincisi pkk teror orgutunun tamamen sonlandirmasiyla ilgili bu en zoru tabiki biliyorum ama siz bunun ustesinden gelecginizede inaniyorum benimgibi butun turk minletide size inaniyor simdi gelelim benim kucuk ricama ben dort yildan beri kasabama gidemiyorum malum is guc en onemlisi ben hala ruslarin yapmis oldugu yoldan daha gitmek istemiyorum yirmi sene once baslamis bir yolun daha 15kilometresini ancak yapa bilsisler onca yol yaptiniz ne olursunuz su bizim caykara karacam kasabasinin 20kilometre yolunu da bitirtin de ruslarin degil benim vatanim turkiye cumhuriyetinin yolundan geleyim kasabama bunu bize nasip et emin olun o kasaba islamiyet icin cok onemlidir simdiden sagolun diyorum ve basarilarinizin Allahtan daha hizli sekilde devam etmesini niyaz ederim Allah yar yardimciniz olsun

19 Ağustos 2011, 11:45:56
Cevap #3
ali incibaş
Ziyaretçi
Sn. Başbakanımız eline koluna sağlık. Atan nur içinde yatsın,sizden tek bir istirhamım var.
 Senin uğrunda ölmeye razıyım.Ben 55 yaşındayım kandili vurdurduğun gibi oradanda çıkma,yeter ki bunların kökünü temizleyin. Kandili P.K.K'ya bırakmayın gerekirse ben gönüllü orada neferlik yaparım.Sizden tek istirhamım orası bombalamayla kalmasın yerleşim yerleri yapılsın.

09 Ekim 2011, 11:30:48
Cevap #4
Sermin MARABA
Ziyaretçi
Saygı değer sayın başkabakanım;
Merhum annenizin vefatı ben ve ailemide üzdü.Size ve ailenize en içten dileklerimle Allah'tan sabır diliyorum başınız sağolsun.O benim babannnem,babanneme Allahtan rahmet diliyorum.Yüce Allah tahsilatlarını affetsin.Mekanı cennet olsun.Sizin annenizin cenaze namazında ağlamanız bizide ağlatmıştır.
Tekrar tüm ailenizin başı sağolsun.En içten idleklerimle saygılarınmı sunar ellerinizden öperim.

09 Ekim 2011, 02:23:08
Cevap #5
movsar udugov
Ziyaretçi
80 küsür yıldır Devlete çöreklenmiş  Zalimlerin, Katillerin,Canilerin ve Darbeci Cuntacıların karşısına çıkıp Mazlumların ve garip gurabanın HAKKINI savunmak her Babayiğidin harcı değildir.
Sayın Başbakan Anneniz hanımefendinin ahirete irtihalinden dolayı size ve Ailenize Bağsağlığı ve sabırlar dilerim Anneciğinize de Rahmet dilerim..
Sayın Erdoğan hiç kimse bilmesede Allah senin ve yoldaşlarının neler yapğtığını biliyor..Allah zalimlere,kafirlere ve GAVURLARA Fırsat ve aman vermesin amin.

11 Ekim 2011, 10:14:58
Cevap #6
türkan deniz
Ziyaretçi
Saygı değer sayın başkabakanım;
Merhum annenizin vefatı ben ve ailemide üzdü.Size ve ailenize en içten dileklerimle Allah'tan sabır diliyorum başınız sağolsun.Yüce Allah tahsilatlarını affetsin.Mekanı cennet olsun.Sizin annenizin cenaze namazında ağlamanız bizide ağlatmıştır.
Tekrar tüm ailenizin başı sağolsun.En içten idleklerimle saygılarınmı sunar ellerinizden öperim.
sayın başbakanım benimde bir annem var ve benden tek isteği sizi bir gün görebilmek ben izmirde yaşıyorum siz seçimden önce izmir mitingine geldiğinizde annem sizi çok görmek istemişti ama annem KOAH hastası olduğu için mitinge getiremedim.bu konuda ne yapmam gerektiğini bildirirseniz sevinirim.Allaha emanet olun.

06 Şubat 2012, 08:36:30
Cevap #7
ahmet güçlü
Ziyaretçi
Sayın başbakanım  biz sizin ideallerinize  saygı  duyan bir grup akpartili gençleri  partimizinde gençlik kollarında  görev yapmaktayız ama bir  sıkıntımız var ADANA / KARAİSALI GENÇLERİ olark işsizlik  en büyük problem burada  yeni bir rehabitilasyon merkezi açıldı ne  war ki işe  alınanların geneli  mitlet  vekilimiz  Fatma GÜRKAN ın yakınen  tanıdığı insanlar ve  çevresi   affınıza  sığınarak size  soruyorum  biz  kendi memleketimizde  bir iş  bulup  ewlenemiyecekmiyiz ...

İnşAllah  bu  sesi  duyarsınız  Allah  yolunuzu  açık  etsinnn..   Adana /KARAİSALI

07 Şubat 2012, 08:24:36
Cevap #8
EMİNE NUR ÖZPINAR
Ziyaretçi
        BEN EMİNE NUR ÖZPINAR
  BN UŞAKTAN E.NUR 8 . SINIFA GİDİYORUM VE MALESEF SKOLYOZ HASTALIĞINA YAKALANDIM VE OMUR İLİĞİM  EĞRİLDİĞİ İÇİN  YER  DEĞİŞTİRİYOR VE ÇANTA TAŞIYAMIYORUM  BU DA BENİ DERSLERİMDE OLUMSUZ ETKİLEMELER YAPIYOR  BENİ GEÇTİM KARDEŞİMİN KAS HASTALIKLARI DA VAR  OKUO AMA YAZAMIYOR BARİ ONA TABLET GÖNDERİN BU SİZE ZARAR VERMEZ AMA BİZİM HAYATIMIZI KOLAYLAŞTIRIR  YALVARIYORUM SİZE BUNU BAŞBAKANIMIZA İLETEİN BURAYA BABAMIN TELEFONUNU YAZIYORUM 05412368663 ÜSTELİK TEK  SORUNUM TABLET KONUSU DEĞİL TEDAVİ OLAMIYORUM  AMALİYATTA OLAMIYORUM BANA YARDIM ELİ UZATIN BANA BU TELEFONDAN ULAŞIN

Bu Konunun Linki : 

Yukarıdaki linki arkadaşlarınıza göndermek için kullanabilirsiniz. Bu sayfada Recep Tayyip Erdoğan Resmi Web Sitesi ile ilgili olarak; Recep Tayyip Erdoğan Resmi Web Sitesi hakkında bilgiler nedir yazıları veya şiirleri Web sitesi tanıtımları, en güzel, en faydalı, en yararlı internet siteleri, tanıtım yazıları, ilginç facebook sayfaları, gruplar, topluluklar, sivil dernekler, sivil toplum kuruluşları, internetin en güzel en ilginç web sayfaları, en çok ziyaret edilen siteler... gibi bilgileri veya indirme linklerini, sözleri veya resimleri Recep Tayyip Erdoğan Resmi Web Sitesi siteleri gibi benzer birçok konuları bulabilirsiniz.

Bu konuya cevap yazamıyorsunuz...
Bölümde yetkili değilsiniz veya konu mesajlara kilitli durumda!..

Yapman gerekenleri yaparsan, mutlu olursun. (Z.Ç)

Copyright © 2006-2120 Vatan.TC
Her hakkı saklıdır.
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz