Bu bir reklamdır.

Ülkücü adamın partisi olmaz!

Google Reklamları

Ülkücü adamın partisi olmaz! ile ilgili benzer olabilecek konular...

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

13 Eylül 2010, 10:19:25
C.S.J
Admin
Su testisi taşıyan adamı takip edin!

Ülkücü adamın partisi olmaz!

Topçu, "MHP'nin güçlü olduğu yerlerde 'evet' oyu çıktı, ülkücü tabana karşı nasıl bir siyaset izleyeceksiniz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

'Ülkücüler arasında küskünlük olmaz, ülkücüler canım değil cananım diyen kadrodur. Ülkücünün partisi filan olmaz, onların Turan davası vardır. Partimin içinde, dışında benimle olsun olmasın, bütün ülküdaşlarımın önünde saygıyla eğiliyorum.

Ben mazide bir ve beraber olduklarımla kavga etmem. Onların eksiğinden, hatasından zaafından faydalanmam, öyle bir siyasi edebim ve ahlakım yok benim. BBP bu referandum sürecinde milliyetçi muhafazakar kadroların referansı ve siyasi temsil yeri olmuştur.'

TURAN Nedir?
* http://forum.vatan.tc/turan-nedir-t51872.0.html

1) Her şeyi Allah yaratır ve Allah izin vermeden hiçbir şey gerçekleşmez.
2) Allah (kötü) bir şeyin gerçekleşmesine izin veriyorsa, onda muhakkak bir hayır, bir hikmet vardır.
3) Çünkü Allah kuluna asla zulmetmez!
4) Buna tam inanan insan, asla; kızmaz, üzülmez, sıkılmaz, daralmaz, depresyona girmez. Her zaman mutlu, hep umutlu olur.

Bu Konunun Linki : 

Yukarıdaki linki arkadaşlarınıza göndermek için kullanabilirsiniz. Bu sayfada Ülkücü adamın partisi olmaz! ile ilgili olarak; Ülkücü adamın partisi olmaz! hakkında bilgiler nedir yazıları veya şiirleri Türkiye haberleri forumu, Türkiyeden son dakika haberler, Türkiye gündemi, Güncel Türkiye haberleri... gibi bilgileri veya indirme linklerini, sözleri veya resimleri Ülkücü adamın partisi olmaz! siteleri gibi benzer birçok konuları bulabilirsiniz.

Yapman gerekenleri yaparsan, mutlu olursun. (Z.Ç)

Copyright © 2006-2120 Vatan.TC
Her hakkı saklıdır.
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz